Οδηγίες χρήσης Biorecin

Το Biorecin είναι μια επαγγελματική αντιρυτιδική κρέμα που βοηθά γρήγορα και αποτελεσματικά να απαλλαγούμε από τα σημάδια γήρανσης, συσφίγγει το δέρμα και θρέφει τέλεια τα κύτταρα του δέρματος με κολλαγόνο και ελαστίνη. Χάρη στα τέλεια επιλεγμένα συστατικά, το δέρμα γίνεται λείο και ελαστικό. Το οβάλ του προσώπου σφίγγεται επίσης, δηλαδή η ευθραυστότητα, το ξεφλούδισμα εξαφανίζεται και οι βαθιές ρυτίδες ηλικίας εξαφανίζονται αρκετά.

Οδηγίες για τη χρήση του Biorecin;

Είναι χαρά να χρησιμοποιήσω αυτό το προϊόν. Λόγω της λεπτής, αλλά όχι λιπαρότητας του.

Λεπτή δομή της κρέμας Biorecin

Πριν από τη χρήση, το δέρμα πρέπει να σκουπιστεί με λοσιόν, τονωτικό ή άλλα μέσα, ανάλογα με τον τύπο. Για μέγιστο αποτέλεσμα, μπορείτε επίσης να προ-ατμίσετε το πρόσωπο για να ανοίξετε τους πόρους. Τότε πρέπει να το σκουπίσετε. Μια μικρή ποσότητα κρέμας μπορεί εύκολα να αφαιρεθεί από το ποτήρι. Αφού πάρετε την απαιτούμενη ποσότητα του προϊόντος, θερμάνετε το σε θερμοκρασία δωματίου και καλύψτε ολόκληρο το πρόσωπο, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή σε περιοχές με ρυτίδες και άλλα ελαττώματα ηλικίας. Τρίψτε το κατά μήκος των γραμμών μασάζ για 5-7 λεπτά και αφήστε το να μουλιάσει εντελώς. Συνιστάται οι διαδικασίες αυτές να επαναλαμβάνονται το πρωί και πριν τον ύπνο για τουλάχιστον 30 ημέρες. Εάν όλα γίνουν σωστά, το αποτέλεσμα δεν θα σας κάνει να περιμένετε.

Περιοχές εφαρμογής:

  • Η εμφάνιση των ρυτίδων
  • Απώλεια χαρίσματος
  • Απώλεια σταθερότητας και ευλυγισίας
  • Η εμφάνιση κηλίδων ηλικίας

Αντενδείξεις

Με βάση τις μελέτες που πραγματοποιήθηκαν, οι ειδικοί λένε ότι η επαγγελματική αντιρυτιδική κρέμα Biorecin είναι εντελώς ακίνδυνη για την υγεία. Μόνο όσοι έχουν ατομική δυσανεξία στα συστατικά δεν πρέπει να χρησιμοποιούν το φάρμακο. Μπορείτε να αγοράσετε το προϊόν από την επίσημη ιστοσελίδα της Κύπρου.